Om oss

DeAgé Design är ett litet företag som producerar miljövänliga produkter i form av smycken, kläder och accessoarer. Målet är att tillverkningsprocessen ska leda till så lite negativ inverkan som möjligt, på såväl människa som miljö. Våra produkter är inte massproducerade, utan varje produkt är ofta hantverksmässigt gjord och finns endast i ett eller ett fåtal exemplar.

Textilierna vi använder är återvunna eller i form av ekologiskt naturmaterial, där bomullen ofta är droppbevattnad för att spara bevattningsmängd, skonsamt blekta och färgade och/eller tryckta tryckta med färger som inte påvisat några skador på människa eller vår natur. Vi återanvänder också sytillbehör om vi har möjlighet till det.

DSC_0374d

 

Våra handgjorda smycken är inspirerade och gjorda av ett av naturens vackraste material - trä. Utöver trä används ädelmetaller och andra metaller, fria från nickel. Vi använder oss av olika träslag och träden som används kommer från svensk mark, i Västergötland.

 

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av DeAgé Designs produkter är du välkommen att ta kontakt via formuläret nedan eller genom att maila till info@deagedesign.com.